09/03/2013

Het Nieuwsblad versterkt weekendkrant met sportmagazine

Het Nieuwsblad is de sportkrant van Vlaanderen en onderstreept dat met de lancering van een gloednieuw sportmagazine Fan!. Bovenop het vertrouwde sportaanbod krijgen de lezers van Het Nieuwsblad vanaf half maart elke zaterdag een gratis glossy magazine dat de sportbeleving centraal stelt. Fan! volgt onze sporthelden op de voet, kijkt mee achter de schermen van de topsport en brengt verhalen en informatie die je nergens anders leest.

Het nieuwe sportmagazine leeft mee met de sporters en hun supporters. Het versterkt Het Nieuwsblad als de onmisbare sportkrant en maakt de weekendkrant nog rijker. Tegelijk wordt de zaterdagkrant en het katern Sportwereld in een nieuw jasje gestoken.

Het Nieuwsblad wordt zo met het extra katern Weekend, Het Nieuwsblad Magazine, Sportwereld en voortaan ook het sportmagazine Fan! de meest complete weekendkrant voor het hele gezin.

Het Nieuwsblad brengt ook als enige titel een zondagskrant uit voor wie zeven dagen op zeven nieuws en sport op de voet wil volgen. Vanaf half maart wordt volop ingezet op de digitale zondagskrant – op tablet of via de PC. Het Nieuwsblad speelt hiermee in op de vraag van de lezer naar een ruime en vlotte verspreiding van de zondagskrant die overigens gratis samen met het abonnement wordt aangeboden. De zondagseditie in gedrukte vorm wordt niet meer verspreid.

Met deze nieuwe initiatieven is Het Nieuwsblad meer dan ooit de krant die de Vlamingen boeit, verrast en informeert.