Corelio Content Connections

Als antwoord op de stijgende vraag van de markt naar samenwerkingsvormen rond content en context, bracht Corelio zijn Custom Publishing-activiteiten onder in een gespecialiseerde cel: Corelio Content Connections.

De cel biedt totaaloplossingen aan: vertrekkende van een grondige behoeften-analyse van de klant en onderzoek naar de door deze beoogde doelgroep, worden de meest optimale publicatievormen gekozen. Het team van Content Connections creëert en verdeelt vervolgens boeiende en relevante content op maat, zowel in print als online.

Voor Corelio Content Connections staat de kwaliteit van inhoud centraal; hoogwaardige verhalen die relevant zijn voor zowel lezer als adverteerder, vertrekkend vanuit de kracht en ervaring van Corelio als story-tellers.

De Content Marketing-portefeuille van Corelio bevat al heel wat custom publicaties zoals Flanders Today, WAB-magazine, de Havenkrant en ING’s Expat Time. Aan de basis van de nieuwe custom-eenheid staan acht professionals, ondersteund door een uitgebreid en gespecialiseerd freelance-netwerk.