De Standaard

De Standaard staat elke dag garant voor heldere, betrouwbare berichtgeving en kwalitatieve journalistiek.

En ze gaat verder dan dat: De lezer krijgt inzichten in onderwerpen waar men niet naar op zoek is. Portretten van mensen achter het nieuws, standpunten van columnisten die verschillen van wat bon ton is, fotoreportages van thema’s die de voorpagina niet halen. Of hoe men op zoek gaat naar een naald in een hooiberg en eruit rolt met de boerendochter.

De Standaard heeft in de afgelopen 90 jaar een niet aflatende ijver getoond om haar product aan de tijd aan te passen. In ‘93 werd De Standaard Magazine gelanceerd, als eerste Vlaamse magazinebijlage; in 2011 gevolgd door dS Weekblad, een volwaardig journalistiek tijdschrift met lange houdbaarheid. Standaard.be dateert van ‘95 en is vandaag afgetekend de grootste kwalitatieve nieuwssite van het land. De Standaard site is ook mobiel en heeft uitstekende tablet apps, zoals dS Avond, dat elke werkdag om 17 uur verschijnt. Met dit aanbod heeft een lezer of bezoeker altijd en overal toegang tot het medium en het staat in de strategie gegrift om te blijven inzetten op productontwikkeling.

10 jaar reeds toont De Standaard onafgebroken groei, zowel in oplage, lezersbereik als bezoekersaantallen online. Het merk De Standaard wordt geroemd en geprezen en je kan stilaan zeggen dat de lezers De Standaard niet alleen respecteren, maar ook daadwerkelijk graag zien!