L’Avenir

L’Avenir spitst zich vooral toe op wat reilt en zeilt in Wallonië en Brussel, maar heeft ook oog voor wat gebeurt in de rest van de wereld.

Vanuit een gezonde nieuwsgierigheid stelt L’Avenir zich ook ten dienste van de lezer: dat is vooral de praktische kant.

Met zijn 9 edities zet L’Avenir ontegensprekelijk de toon op het vlak van regionale berichtgeving. De weekendbijlage, Deuzio, heeft het over lekker eten, reizen, huizen, uitgaan, de tuin, maar biedt ook een volledig overzicht van de tv-programma’s en een luik “Info Services”, met daarin de classifieds, waaronder immo.

Onze ploeg journalisten staat heel dicht bij de lezer en de surfer. Zij brengen hen, op elk moment van de dag en ongeacht waar ze zijn, eerlijke informatie, met een hoog proximiteitsgehalte, kritisch van geest en openstaand voor verandering. Deze rechtlijnigheid en onafhankelijkheid zijn de echte waarmerken van onze know-how en onze kwaliteitswaarborg.

De website lavenir.net en de mobiele versie m.lavenir.net vervolledigen het aanbod van L’Avenir.

Maak kennis met L’Avenir waar u wil, wanneer u wil en hoe u wil…

L’Avenir is beschikbaar op tablet/mobile/computer/sociaal netwerk en in de krantenwinkel.

Le Journal Des Enfants, een andere publicatie van L’Avenir, is een weekblad dat zich richt op kinderen van 8 tot 13 jaar. Het nieuws wordt er gebracht in eenvoudige bewoordingen, verstaanbaar voor die leeftijdsgroep.