Het Nieuwsblad/De Gentenaar

Als lezer van Het Nieuwsblad wil je over alles kunnen meepraten. Daarom volgen wij het nieuws op de voet en bezorgen jou een constante stroom van toegankelijke en correcte informatie.

Streeknieuws en sport zijn altijd onze sterke troeven geweest, alle nationale en internationale toppers komen aan bod. En ook voor de sport uit jouw regio heeft Het Nieuwsblad alle aandacht.

Het Nieuwsblad is de beste bron van informatie voor het leven in je eigen buurt en gemeente. Met honderden correspondenten verspreid over heel Vlaanderen, 16 regionale edities en elke gemeente haar eigen site, trekt Het Nieuwsblad voluit de kaart van het lokale nieuws.

Wonen, reizen, lekker eten, gezin en relaties… Alles wat de Vlaming bezighoudt, houdt ook Het Nieuwsblad bezig, ook in het weekend. Op zaterdag met de Weekend-bijlage, het Nieuwsblad Magazine en het sportmagazine Fan!, en op zondag met Het Nieuwsblad Sportwereld, de enige echte zondagskrant in Vlaanderen.

Het Nieuwsblad lees je overigens niet alleen op papier. De sites nieuwsblad.be, gentenaar.be en sportwereld.be worden constant bevoorraad met nieuws heet van de naald. Een steeds groeiende groep leest Het Nieuwsblad op iPad en de krant is ook digitaal beschikbaar voor gebruikers van Windows 8, Android en iPhone.

Kortom, Het Nieuwsblad toont wat leeft en beweegt, ieder uur van de dag, elke dag.