Corelio Printing

De heatsetactiviteiten van Corelio zijn ondergebracht in Corelio Printing, met twee vestigingen: een in Anderlecht en een in Erpe-Mere.

Corelio Printing in Anderlecht is gespecialiseerd in het drukken in heatsetrotatie en beschikt eveneens over een machinepark voor de vellendruk van kleine oplages en covers.

De overname van Nevada-Nimifi (in oktober 2008) heeft de internationalisering van de activiteiten van Corelio Printing aanzienlijk versterkt. Corelio Nevada Printing heeft een opmerkelijke reputatie en een sterk marktaandeel in Frankrijk.

Veel Belgische en Franse uitgevers en touroperators vertrouwen ons het drukwerk van hun tijdschriften, magazines, catalogi en brochures toe.

Corelio Printing in Erpe-Mere is gespecialiseerd in de rotatiedruk van tijdschriften, magazines, catalogi, stripverhalen, brochures en aanverwanten. De vestiging is bekend bij alle grote Belgische en Nederlandse uitgeverijen en is voor de meesten onder hen een bevoorrechte partner.

Veel touroperators en catalogimakers vinden gemakkelijk de weg naar Erpe-Mere en weten dat ze er steeds met open armen worden ontvangen. Ook stripverhalen maken een aanzienlijk deel uit van de productie.